Select Page

L’activitat s’emmarca en la programació dels propers mesos que Educació ha preparat per a aquest espai

 Dins el programa d’activitats previstes per als propers mesos a l’Aula Municipal de Cuina s’emmarca el curs de “Cuina Japonesa” de què han gaudit els alumnes de Sisè de Primària dels cinc col·legis públics del municipi, ofert per Oleksandr Ivanyshyn responsable del restaurant Kitsume de l’Hotel Vila Gadea i que ha conclòs avui.

Com ha explicat l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, “tots els alumnes de 6è han tingut l’oportunitat de fer Sushi i els xiquets /es eixen molt contents. Fan una activitat de manipular els aliments, cosa que és important per diferents motius perquè veuen que poden aconseguir el que volen a l’hora de cuinar. Hem triat un dinar internacional com el Sushi perquè vegen que hi ha plats diferents als que habitualment es mengen a casa o en l’arc mediterrani “.

“L’activitat està fonamentalment pensada perquè veein que la cuina és un espai d’igualtat en el qual tots netegen i cuinen. En aquestes petites tasques de la casa és on més es pot incidir perquè ells vegen que el tenir un determinat gènere no significa cap limitació, sinó al contrari “, ha conclòs l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, que ha visitat els alumnes durant la sessió impartida, en aquest cas als alumnes del CP Altea la Vella.

 

Pin It on Pinterest