Select Page

A punt d’obrir les portes “Mini-Món”, aquest matí ha tingut lloc una reunió informativa de la direcció del centre i els pares/mares dels 83 alumnes admesos a l’Escoleta Pública a la qual també ha acudit l’edil d’Educació, Vicenta Pérez. L’objectiu d’aquesta trobada ha estat oferir-los tota la informació pertinent a l’inici del curs i al funcionament de l’Escoleta.

“Des de la regidoria d’Educació s’ha comentat la importància que tindria la creació de l’AMPA i avui a part dels detalls de funcionament que se’ls ha facilitat als pares i mares, s’ha tractat de nou aquest tema perquè de la mateixa manera que amb les AMPAS dels 5 col·legis públics del municipi, aquesta rebria ajudes des de l’Ajuntament que poden destinar a diferents finalitats, com ara organització d’activitats”; ha informat Vicenta Pérez, responsable d’àrea.

“És un orgull, com a regidora, el poder posar en marxa aquest nou servei educatiu en el municipi que ara ja és una realitat. El nombre total d’inscrits és de 83 xiquets/xiquetes, és un nombre molt important s’han quedat fora 4 xiquets d’entre 1 i 2 anys perquè s’ha sobrepassat la matriculació i s’ha hagut de baremar “; ha declarat l’edil.

“Els dies 26 i 27 hi haurà jornada de portes obertes per als xiquets matriculats i les seues famílies perquè puguen assistir tranquil·lament i hi haja una presa de contacte amb l’espai. Hi ha xiquets que per primera vegada es van a separar de la seua família i és important que ho facen de forma plaent, divertida i durant un curt període de temps. D’aquí que s’hagin plantejat aquests dos dies de portes obertes “; ha comentat la responsable municipal d’àrea.

Finalment, Vicenta Pérez ha indicat que seran els xiquets/es finalistes i els guanyadors del concurs per a l’elecció del nom del centre, els encarregats d’obrir la placa de la façana amb el logo de Mini-Món.

Pin It on Pinterest