Select Page

L’edil de Benestar Social, Diego Martínez, porta diverses setmanes signant diferents convenis de col·laboració amb diferents associacions com ANEMONA, INTEGRA, AFEM i Doble Amor, i en aquesta ocasió el conveni ha sigut amb l’entitat Corarzón Expres. Aquesta associació destina ajudes a gent amb casos urgents de pagament de lloguer, metges o de necessitats bàsiques. En qualsevol d’aquests casos l’associació, previ informe de Servicis Socials, procedeixen al pagament de la necessitat que de forma urgent puguera surgir.

Diego Martínez ha informat que “és la primera vegada que es signa un conveni amb Corazón Exprés, entitat que porta ja tres anys desenvolupant la seua tasca a la nostra localitat”, perquè segons ha avançat “fan una llabor importantíssima que en molts casos es fa més que necessària degut a la seva rápida actuació a l’hora de prestar ajuda”.

El regidor de Benestar Social ha volgut agrair a tots els integrants de Corazón Exprés “tot el seu treball i esforç que desenvolupen de manera totalment altruista”.

Pin It on Pinterest