Select Page

La Casa de Cultura d’Altea acollirà el curs “Obradors per elaborats Alimentaris artesans” el dissabte 28 d’octubre amb una durada de 6 hores que s’implementaran en una única jornada, de 9:00 a 15:00 hores.

S’abordaran tots els aspectes bàsics a tenir en compte a l’hora de començar una xicoteta empresa de transformació agroalimentària. S’informarà de les necessitats legals i tècniques per emprendre l’elaboració de productes alimentaris artesanalment, en les modalitats d’obrador individual o col·lectiu. El curs està dirigit a persones interessades en iniciar una activitat d’elaboració, així com aquelles persones dedicades a la dinamització local-rural com l’Agència de Desenvolupament Local.

El curs és gratuït i està finançat per la Generalitat Valenciana a través del Servei de Producció Ecològica, Innovació i Tecnologia; a més està organitzat per la Plataforma per la Sobirania Alimentària de València i CERAI, amb la col·laboració de la Regidoria d’Agricultura i Pesca de l’Ajuntament d’Altea.

La regidora de Medi Ambient, Beatriz Nomdedéu, destaca la importància de l’esdeveniment; “És un curs imprescindible per a totes aquelles persones interessades en iniciar una activitat per compte relacionada amb la transformació agroalimentària”.

Per a poderse inscriure i obtenir més informació:

L’horari de la jornada serà el següent:

09:00h Presentació i introducció al curs

09:30h Seguretat Alimentària: Normativa vigent i aspectes tècnics. Requisits generals

11:00h Pausa

11:30h APPCC. Sistema d’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics. Pla d’Autocontrol. Flexibilitat i Exempcions. Traçabilitat. Validació de pràctiques alternatives.

13:00h Pausa

13:30h Pràctica sobre fitxes, documents i registres reals d’un Pla d’Autocontrol

15:00h Cloenda del curs

Pin It on Pinterest