Select Page

Un any més, l’Ajuntament d’Altea ha oferit en directe les entrades Mora i Cristiana de les festes d’Altea. Per tercer any consecutiu, la Regidoria de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies, encapçalada per Pere Barber, ha organitzat un ampli dispositiu tècnic per retransmetre en directe, a través del canal municipal de YouTube (www.youtube.com/ajuntamentdaltea) i del canal recentment facilitat per Massmedia Broadband Levante, les entrades Mora i Cristiana de les Festes Patronals d’Altea. Actualment hi ha més de 6.500 visualitzacions, un nombre que sumat a les retransmissions dels anys passats sumen més de 32.000 visualitzacions.

Enguany la retransmissió ha comptat amb dues novetats: la primera d’elles ha estat l’ús d’una càmera sense fils d’alta resolució que ha acostat l’espectacle de les filaes i els boatos als espectadors; a més, una cablecam ha recorregut la plaça de l’Ajuntament d’Altea, amb una vista d’ocell des d’on s’han fet preses aèries.

La majoria de visualitzacions han arribat des d’Espanya, però cal destacar les gairebé 60 de Noruega, les 31 d’Holanda, 25 d’Argentina o les 24 d’Alemanya, fins a la data.

Les retransmissions dels anys passats sumen més de 26.000 visualitzacions, unes xifres que, segons el regidor de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies, ”donen testimoni de la importància d’aquesta iniciativa, que és un magnífic canal per a la difusió de les nostres festes i tradicions no solament al nostre poble, sino arreu del món”.

Finalment, cal destacar que la pàgina oficial de l’Ajuntament d’Altea va camí de les 80.000 reproduccions amb els 130 vídeos que actualment té pujats a la plataforma de YouTube i supera els 400 subscriptors. Estes dades reflecteixen la notorietat de l’audiència d’aquesta iniciativa organitzada per l’Ajuntament i que el regidor defineix com ‘’un èxit’’. ‘’Aquestes xifres quantifiquen l’esforç que l’Ajuntament està fent perquè l’audiència tinga l’oportunitat de poder veure des de qualsevol dispositiu mòbil, un ordinador o mitjançant les televisions d’última generació, tot el relacionat amb el municipi”.

Pere Barber també ha volgut agrair la implicació del personal dels seus departaments municipals, així com la predisposició per oferir cada any una millor retransmissió per part de l’empresa alteana Pibes Video.

Pin It on Pinterest