Select Page

L’Organització Mundial del Turisme ha triat per 2017 el lema “El turisme sostenible com a instrument de desenvolupament”, per celebrar hui dia 27 de setembre el Dia Mundial del Turisme a nivell mundial i “com cada any farem una acció per conscienciar sobre el que necessita millorar el turisme i en aquest cas, com el tema és el turisme sostenible, farem una caminada pel Parc natural de Serra Gelada”; ha informat l’edil responsable de l’àrea, Anna Alvado.

La Tourist Info Altea s’uneix a aquesta iniciativa organitzant una visita guiada gratuïta el diumenge, 1 d’octubre, de la mà de la biòloga marina Rebeca Velasco, amb qui descobrirem els detalls del Parc Natural de la Serra Gelada. La visita s’iniciarà a la Plaça d’Europa (Plaça de les Banderes) a les 10:00 h i transcorrerà pel Camí Reial. La dificultat de la ruta és mitjana-baixa i es recomana portar calçat còmode, gorra i aigua. La durada prevista de la visita és de 2 hores.

Les places són limitades i la inscripció es realitza directament a la Tourist Info Altea, situada al carrer Sant Pere 24, o bé per telèfon al 965.844.114 o per correu electrònic a altea@touristinfo.net.

L’edil de Turisme, Anna Alvado, ha animat a alteans i visitants a participar en aquesta activitat ”a través de la qual coneixerem molts aspectes d’interès del Parc Natural marítim terrestre de la Serra Gelada de la mà d’una veu experta en el nostre espai marí, la biòloga marina Rebeca Velasco, que ens ensenyarà també com gaudir del nostre entorn d’una manera respectuosa”.

Anna Alvado ha conclòs recordant el missatge llançat per la pròpia Organització Mundial del Turisme, sobre l’important que és el turisme en el creixement de les ciutats sobre un model sostenible; “el sector turístic pot influir en els tres sectors de la sostenibilitat: econòmic, social i del medi ambient. A més d’encapçalar el creixement, propicia una millor qualitat de vida, l’enfortiment de la protecció del medi ambient, la defensa del patrimoni cultural i la promoció de la pau al món”.

 

Pin It on Pinterest