Select Page

Ahir va tenir lloc la XI reunió de la Mesa de Treball de l’Ocupació de la Via Pública. Abans de començar la regidora de Comerç i presidenta de la Mesa, Anna Alvado, va donar l’enhorabona a tots els membres de la taula pel treball i l’esforç realitzat en la mateixa, formada per associacions de comerciants i d’hostaleria, representants dels grups polítics, associacions veïnals del port i del nucli antic, Policia Local, tècnic d’Infraestructures, tècnica de Comerç i regidors de les àrees. “Gràcies al treball realitzat en aquestes 11 reunions s’ha pogut redactar un esborrany de l’ordenança consensuat i hem aconseguit que es paralitze el decret de desmunt dels tancaments fins que concloga el procés de redacció i revisió de la mateixa”.

Davant la no assistència del regidor de l’àrea, Roque Ferrer, perquè explicara la seua intenció després de l’anunci en els mitjans de treballar amb l’esborrany elaborat per aquesta mesa, els membres de la mateixa van decidir redactar una moció, que s’haurà d’aprovar en el ple ordinari de la setmana que ve per garantir que es tinga en compte el treball realitzat per aquesta Mesa i siga vinculant a l’hora de prendre decisions polítiques.

Alvado mostrava la seua satisfacció en veure que els òrgans de participació creats per la seua regidoria són efectius, “m’enorgulleix veure com poc a poc la gent es va adonant que la participació ciutadana pot ser efectiva, com així ho ha demostrat el treball realitzat tant en aquesta Mesa de Treball especifica de la OVP com en el propi Consell de Comerç i Turisme. Els polítics som l’eina de la qual la ciutadania ha de valer-se per aconseguir els seus propòsits i reivindicacions, espere que els polítics alteans estiguem a l’altura”.

Pin It on Pinterest