Select Page

Un any més l’Ajuntament d’Altea oferirà en directe les entrades Mora i Cristiana de les festes d’Altea. Per tercer any consecutiu, la Regidoria de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies ha organitzat un ample dispositiu informatiu per retransmetre en directe, a través del canal municipal de YouTube (www.youtube.com/ajuntamentdaltea), les entrades Mora i Cristiana de les Festes Patronals d’Altea. El dissabte, 23 de setembre, s’oferirà l’entrada cristiana, i el dilluns dia 25 es retransmetrà l’entrada mora.

Esta programació especial començarà a partir de les 19 hores i, a més de les entrades, s’oferiran entrevistes amb els càrrecs festers i altres protagonistes d’estes Festes Majors d’Altea en honor al Santíssim Crist del Sagrari i de Moros i Cristians en honor a Sant Blai.

Pere Barber, regidor de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies, s’ha referit a l’èxit d’audiència d’esta iniciativa que, per tercer any consecutiu, organitza l’Ajuntament ‘’per apropar la festa a totes aquelles persones que no poden viure-la en directe i oferir l’oportunitat de poder veure-ho des de qualsevol dispositiu mòbil, des d’un ordinador o a través de les televisions d’última generació’’.  Les retransmissions dels anys passats sumen més de 26.000 visualitzacions, unes xifres que, segons el regidor, ‘’donen testimoni de la importància d’esta iniciativa que és un magnífic canal per a la difusió de les nostres festes i tradicions i també per a la promoció del nostre poble’’.

El regidor assenyalava que, novament, l’Ajuntament comptarà amb l’empresa local Pibes Video per oferir el senyal que es retransmetrà per YouTube d’este dispositiu informatiu especial. Finalment, Pere Barber ha agraït la implicació de tot l’equip de les Regidories de Comunicació i Noves Tecnologies ‘’per poder fer realitat estes retransmissions’’.

Pin It on Pinterest