Select Page

El pròxim divendres 29 de setembre a les 19:00h a la Casa de Cultura d’Altea tindrà lloc una nova jornada sobre alimentació i sostenibilitat organitzada per la regidoria d’Agricultura que porta per tema “Sabem què estem menjant?” La jornada serà impartida per la conductora de l’activitat, la dietista-nutricionista Ana Zaragoza.

En aquesta nova cita, Zaragoza parlarà dels aliments processats, que cada vegada estan més presents en la nostra alimentació. “Tot aliment processat requereix una manipulació prèvia, on se li poden afegir o eliminar components, per això és important conèixer quins ingredients els compon i com pot afectar la nostra salut. Aquestos i altres coneixements ens els traslladarà la dietista-nutricionista Ana Zaragoza”; ha explicat l’edil d’àrea Beatriu Nomdedeu.

La regidora ha indicat que després d’aquesta sessió del divendres 29 de setembre tindran lloc la del divendres 27 d’octubre al Centre Cultura d’Altea la Vella, anomenada “Alimentació i felicitat”; la del divendres 24 de novembre a la Casa de Cultura d’Altea, “Dieta mediterrània i cultura gastronòmica” i l’última de les sessions planificades per a enguany serà la del divendres 15 de desembre a la Casa de Cultura d’Altea, titulada “Planifica tu menú saludable “, totes elles a les 19:00h.

Beatriu Nomdedeu, agraeix la gran acollida de les jornades per part del públic i convida a continuar aprenent, de forma gratuïta, tècniques saludables i sostenibles que marquen un estil de vida el benefici traspassa les fronteres personals.

Pin It on Pinterest