Select Page

Des de la Regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, s’ha anunciat la convocatòria d’ajudes destinades a menors de 3 anys per assistència a guarderia durant part del curs 2016-2017.

La present convocatòria té per objecte establir la concessió de subvencions per ajudar a sufragar les despeses de famílies empadronades a Altea per l’assistència dels seus fills i filles menors de 3 anys a una guarderia enclavada al terme municipal d’Altea, fins al mes de setembre l’any en el que s’incorporen al cicle d’educació infantil de 3 anys.

Com ha informat l’edil de l’àrea aquestes ajudes compten amb un pressupost de 8.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds comença hui, 20 de setembre, i fins al pròxim 16 d’octubre, ambdós inclosos.

Totes les persones interessades en aquestes ajudes tindran a la seua disposició a la pàgina web de l’Ajuntament (www.altea.es) i a les Oficines d’Atenció al Ciutadà les bases de la convocatòria i el model de sol·licitud de la convocatòria que s’ha de presentar al Registre d’Entrada de l’Ajuntament.

Bases Convocatòria Ajudes Guarderia

Pin It on Pinterest