Select Page

El Regidor de Seguretat Ciutadana i Festes, Vicent Ripoll, ha presidit  la Mesa de Seguretat que s’ha portat a terme, un any més, amb motiu de les Festes Patronals.  A la convocatoria també assitien els regidors de les àrees d’Infraestructures i Joventut, i representants de l’Empresa Pública, DYA, Protecció Civil, Policia Local, Guardia Civil i Federació de Moros i Cristians Sant Blai.

Tal com ha explicat l’edil Vicent Ripoll, “en aquesta mesa s’han revisat cadascun dels actes del programa de festes un per un per a veure les necessitats en qüestió de seguretat per a que al llarg de les festes del Crist i Moros i Cristians estiga tot a punt i es pugen gaudir sense incidents”.

Ripoll ha volgut avançar que és necessari portar avant esta mesa de seguretat perquè és ahí on totes les parts implicades poden exposar i debatre els seus punts de vista i propostes per agarantir la seguretat i el bon desenvolupament de tots els actes que s’han programat i que romandràn fins el 30 de setembre.

Pin It on Pinterest