Select Page

L’edil d’Educació, Vicenta Pérez, ha donat a conèixer l’àmplia oferta de cursos de cuina que s’impartiran a l’Aula de Cuina Municipal en els pròxims mesos. Durant la presentació, la regidora ha estat acompanyada pels responsables d’alguns dels cursos, Mer Terra, Oleksandr Ivanyshyn, Khris Jaume i Verónica Landaverde.

“Hi ha molta varietat en aquests cursos, des plat de cullera, que era una de les demandes que teníem, fins a un curs de cuina japonesa, passant per cursos de menjar saludable, cuina italiana, pastisseria, rebosteria i cuina familiar”, ha explicat la regidora.

Vicenta Pérez s’ha mostrat especialment il•lusionada amb el curs destinat a xiquets i xiquetes i dissenyat a manera d’activitat extraescolar que es desenvoluparà d’octubre a maig. El curs tindrà dues modalitats, una per a xiquets i una altra de cuina familiar en què podran participar un xiquet i un adult, totes dues d’un dia a la setmana. “Aquesta és una novetat que té com a objectiu el que pares i fills puguen compartir un espai i període de temps desenvolupant una activitat que, a més de lúdica, és divertida”, ha apuntat l’edil al respecte. En ambdós cursos es posaran en pràctica receptes molt variades.

21 són els cursos presentats

Les modalitats de cursos que s’impartiran a l’Aula de Cuina Municipal en els pròxims mesos són “Aprèn a comprar, cuinar i planificar el teu menú setmanal saludable”, que oferirà Mer Terra els dies 28 i 29 de setembre; “Cuina Italiana”, impartit per Pasta da Luciano els dies 4 i 18 d’octubre, “Cuina japonesa”, ofert per Oleksandr Ivanyshyn responsable del restaurant Kitsume de l’hotel Villa Gadea els dies 5, 7 i 21 d’octubre; “Pastisseria i Rebosteria” a càrrec de Khris Jaume, els dies 14 i 28 d’octubre; “Cuina de Cullera” els dijous 5, 19 i 26 d’octubre, també a càrrec de Khris Jaume; “Cuina sana i natural” per Verónica Landanverde cada divendres d’octubre; “Rebosteria per a xiquets i xiquetes” que tindrà lloc els divendres a la vesprada del mes d’octubre; “Escola de Cuina”, impartit per Rubén López, xef del restaurant Diferens, que està destinat a xiquets i joves d’entre 9 i 17 anys i que s’impartirà els dimarts de 17:30 a 19h des d’octubre a maig i el de “Cuina Familiar “que també es prolongarà fins al maig i tindrà lloc els dilluns de 18:30 a 20:30 h’’.

Vicenta Pérez ha assenyalat que la inscripció en els cursos s’ha de fer en la planta baixa de l’Ajuntament a la regidoria d’Educació i comptaran amb un descompte de 5 € els participants que estiguen empadronats al municipi d’Altea. Hi ha límit de places, es recomana inscriure’s quant abans.

Per a més informació les persones interessades poden dirigir-se a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea o al mail auladecuina@altea.es

Pin It on Pinterest