Select Page

El divendres 15 de setembre a les 19:00 hores tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Eberhard Schlotter: Altea recordada 1981 amb un text de José Morote” a la Casa de Cultura. L’exposició es podrà visitar fins el 13 d’octubre en el següent horari: de 10 a 14 y de 17 a 20 horas.

Eberhard Schlotter, establert a Altea des de mitjans dels anys 50, és un dels artistes de major reconeixement i prestigi internacional establert a la vila blanca. L’autor va néixer el 1921 a Hildesheim (Alemanya) dins d’una família d’artistes, el que va contribuir al fet que des de molt xicotet es sentira atret per les arts. Schlotter ha sigut considerat com un dels millors gravadors de la seua època.

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha destacat la figura del mestre alemany i ha manifestat: “és un privilegi per a Altea poder albergar una exposició d’un autor de la talla d’Schlotter”. Zaragozí ha convidat a tots els amants de l’art a assistir a la inauguració del proper divendres 15 de setembre: “amb aquesta mostra l’Ajuntament vol posar en valor a un artista que ha tingut tant de contacte amb Altea, sent un alteà més, i brindant als seus veïns i visitants l’oportunitat de gaudir amb les seues magnífiques obres”.

Pin It on Pinterest