Select Page

La Regidora de Turisme, Anna Alvado, i la Directora General de Turisme, Raquel Huete, es van reunir a la fi de la setmana passada en les oficines de INVAT.TUR a Benidorm. Entre altres qüestions, van tractar diferents temes de rellevància turística com són la valoració de les excel·lents xifres de visitants i atencions en els dos punts d’informació turística a Altea, així com les de l’ocupació hotelera, on Altea va seguir sent líder en la primera quinzena d’agost.

La Directora General de Turisme va aprofitar la reunió per a felicitar a l’edil de turisme, i en el seu nom a tota la localitat, per “el meravellós espectacle pirotècnic viscut enguany en la XXXI edició del Castell
de l’Olla, convertint-se, any rere any, en el major esdeveniment turístic de la Marina Baixa”. A més Anna Alvado, va avançar en el transcurs de la reunió que en breu coneixeran el resultat de l’estudi de repercussió mediàtica, sol·licitat a petició del Consell de Turisme i Comerç, i que s’espera puga ajudar a aconseguir majors subvencions en un futur.

D’altra banda, durant al reunió es va tractar el tema de l’ocupació d’apartaments turístics il·legals i de quina manera es pot regularitzar aquesta situació, amb la finalitat d’evitar l’avanç de situacions desagradables viscudes en altres ciutats. La Regidora de Turisme d’Altea va comentar que, “tenia interès a saber que s’està fent des de les administracions superiors per a ajudar-nos a solucionar aquest problema, abans que siga tart. Per a açò, estem recaptant informació referent a açò per a saber si realment a Altea s’està donant aquesta problemàtica i a quin nivell”, va destacar Anna Alvado.

Finalment, Alvado va agrair a Raquel Huete la seua predisposició i atenció, “ja que és una sort que siga una persona tan accessible i col·laboradora”.

Pin It on Pinterest