Select Page

Centenars de veïns van animar als ciclistes de la ronda espanyola

Altea va ser de nou lloc de pas de la Vuelta Ciclista a Espanya, en l’etapa que es va disputar ahir diumenge entre Oriola i el Poble Nou de Benitatxell. Per açò, van ser centenars els veïns que es van col·locar a peu de la N-332 per a veure d’a prop al pelotó ciclista que va passar per Altea abans de les quatre de la vesprada.

A més, Altea va ocupar diversos minuts de pantalla a través de les càmeres de RTVE que emet paral·lelament el seu senyal a molts països, que segueixen amb atenció aquest important esdeveniment esportiu. L’Església Parroquial de la Verge del Consol, la desembocadura del rio Algar o la Serra de Bernia, van ser alguns dels plànols televisius que més segons d’emissió va dedicar la realització de la Vuelta.

En l’esportiu destacar la victòria de Chris Froome (Sky), en el final en alt en Cumbre del Sol al Poble Nou de Benitatxell, on va llançar un atac demoledor a 500 metres de la línia de meta, reafirmant així el liderat en la Vuelta Ciclista a Espanya.

Pin It on Pinterest