Select Page

Com cada any, després del Castell de l’Olla es realitzen diverses jornades de neteja del fons marí per part de l’empresa col·laboradora amb el Castell, Greenwichdiving. Enguany, a més, s’ha comptat amb la col·laboració de l’ONG De Amicitia. A primera hora de diumenge 13 d’agost, després de la nit del Castell de l’Olla, 18 voluntaris d’aquesta ONG de diferents nacionalitats, van estar recollint residus plàstics de la vora de la platja de l’Olla. De Amicitia realitza diferents accions mediambientals en el nostre municipi i la seua tasca i col·laboració ha estat agraïda per l’edil de Turisme, Anna Alvado, ”és una sort comptar amb l’ajuda d’aquestos xics i xiques. Tenen una consciència mediambiental que és un exemple a seguir, col·laboradors i predisposats sempre que se’ls necessita”.

Alvado també agraïa a l’empresa Greenwichdiving el treball realitzat tots els anys en la neteja del fons marí. Diumenge va ser la primera de 3 jornades de neteja del fons de la zona, no només de restes del Castell, ja que els residus que es recullen són de diversa procedència. ”Gràcies a aquesta empresa de busseig, als voluntaris mediambientals, i com no a l’Empresa Pública, diumenge a mig matí ja no quedava cap resta de l’acte a la zona”, concloïa Alvado.

 

Pin It on Pinterest