Select Page

Dakota 2.0, de la companyia Carabau Teatre, guanya el premi al millor espectacle

El passat dia 29 de juliol finalitzava la XV Mostra de Teatre Amateur d’Altea “Alteatre”, organitzada per la regidoria de Cultura i el grup de teatre Pla i Revés, amb l’estrena per part grup amfitrió, Pla i Revés, de la seua última obra ‘’Més enllà de la tanca’’ i el lliurament de premis. Enguany les companyies participants han sigut Cinétika, Comuna Gàbia Teatre i Carabau Teatre.

El premi al millor espectacle va ser per a ‘’Dakota 2.0’’ de Carabau Teatre, que també va obtenir el benefici del públic que el va valorar com el millor espectacle i el premi al millor director. El guardó al millor actor va recaure també en la companyia Carabau Teatre, per a l’intèrpret Dani García, per ‘’Dakota 2.0’’ i la millor actriu va ser Ángela Molas de la companyia Cinétika per ‘’Juego bizarro’’. La millor escenografia va ser per a la companyia Comuna Gàbia Teatre, amb la seua obra ‘’No és tan fàcil’’.

La companyia Pla i Revés va ser l’encarregada de la cloenda de la mostra amb l’estrena de la seua última obra “Més enllà de la tanca” que estava fora de concurs.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va ser l’encarregat de l’entrega d’un dels premis, juntament amb el regidor de Cultura, Diego Zaragozí. El responsable de l’àrea de Cultura municipal destacava la gran participació de públic enguany   i la qualitat de les obres, ‘’el que suposa la consolidació d’esta activitat en la programació cultural del nostre poble’’.

Finalment, Joan Carratalà, president de Pla i Revés, es mostrava molt satisfet per la bona resposta del públic, ‘’esta nova edició ha superat en aforament la de l’any passat’’. Carratalà destacava també la qualitat dels grups de teatre participants i del teatre amateur en general. ‘’Alteatre 2017 ha barrejat distints gèneres, perquè no tot fora comèdia, i obres tant en valencià com en castellà’’. El president de Pla i Revés també feia menció a la bona acollida del públic de l’obra ‘’Més enllà de la tanca’’, escrita per Vicent Lloret, i que es va estrenar al certamen.

Pin It on Pinterest