Select Page

Des de l’àrea d’Infraestructures el seu edil, Roque Ferrer, ha informat que des del 20 fins el 24 de juliol s’han realitzat treballs de fresat i asfaltat en diferents punts de la nostra localitat.

Segons el regidor ”aquestes obres suposen una millora en el nostre municipi a més de millorar la seguretat de la circulació viària. Les obres han tingut lloc entre els dies 20 i 21 als carrers Lloveret i Gavina de la urbanització Las Mimosas. Al llarg del passat divendres 21 de juliol es va procedir a fresar i asfaltar la zona de Pla Castell i urbanització Montemolar i aquestes obres es finalitzaven el dilluns 24 en el camí de Sogai i camí de l’Escorxador”.

L’edil d’Infraestructures també ha volgut avançar que, ”ja s’ha finalitzat l’asfaltat dels carrers Adolfo Quiles i Gabriel Miró, una zona cèntrica, i després dels problemes ocasionats unilateralment per l’empresa que iniciava aquestes obres”.

Sobre aquestes actuacions, Ferrer afegia ”en conclusió, hem de felicitar-nos perquè en una situació semblant de problemes amb l’empresa executora d’obra, en el front litoral el Ministeri de Medi Ambient gestionat pel PP va sobrepassar en més d’un any la finalització prevista i va aconseguir una retallada del 50% del projecte, mentre que les obres de millora dels carrers Adolfo Quiles i Gabriel Miró i carrerons de la Barra i l’Escullera, que es gestiona des de l’Ajuntament d’Altea, la regidoria d’Infraestructures ha aconseguit que es retarden només un mes, respecte al que preveu el projecte, i s’ha executat el 100% de l’obra. Així que no estan per donar lliçons de gestió dels capdavanters ni alcaldables”, puntualitza Roque Ferrer.

Pin It on Pinterest