Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha acollit la signatura del conveni subscrit entre ALCEA i el Consistori alteà. El conveni té per objecte la col·laboració de l’Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea i l’Ajuntament per fomentar de manera conjunta accions promocionals i de dinamització turística del comerç local al municipi.

La regidora de Comerç, Anna Alvado, mostrava la seua satisfacció per la signatura del conveni ‘’ja que enforteix la relació entre l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Altea amb l’Ajuntament’’ i afegia que espera ”que es torne a signar el conveni l’any que ve amb una aportació més gran, que els permeta realitzar totes les activitats, campanyes i cursos que aquesta associació té previstes i que són de vital importància per cohesionar el comerç local”.

D’una banda, l’Ajuntament es compromet a realitzar una aportació econòmica a ALCEA per facilitar la realització d’activitats de promoció i animació comercial, mentre que ALCEA es compromet a promoure l’elaboració d’estratègies que potencien la competitivitat i la consolidació de les Pimes comercials locals com incentiu turístic, a col·laborar en l’actualització de la informació sobre aspectes comercials d’Altea, o a desenvolupar les activitats objecte del present conveni en col·laboració amb l’Ajuntament.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Altea, Jaume Llinares, i va comptar amb la presència de la regidora de Comerç i Turisme, Anna Alvado i per part d’ALCEA del seu president Juan Bautista González i altres membres de la seua junta directiva.

 

Pin It on Pinterest