Select Page

A partir d’aquest divendres 21 de juliol, la fira d’art “Fira del Xicotet Format” obrirà les seues portes en el carrer del Portal Vell. Sens dubte serà un nou al·licient per als centenars de visitants i turistes que recorren els carrers del casc antic durant l’estiu.

Enguany han sigut set els artistes seleccionats per una comissió encarregada per la Regidoria de Cultura. José Callado, Israel Nicolás, Alba Alcaraz, Silvia Viana, Matías Martínez, Arianna de Nicola i Tachi, exposaran els seus treballs realitzats en diferents suports i tècniques en pintura i il·lustració. Tots ells estaran diàriament, en els seus respectius stands, a partir de les 20 hores fins al pròxim 3 de setembre.

Les obres o treballs realitzats pels artistes són en la seua majoria de xicotet format, encara que també exposaran alguns treballs de major grandària. L’objectiu final de la Fira del Xicotet Format d’Altea és la d’impulsar i fomentar l’art plàstic a Altea, a més de promoure les seues diverses modalitats.

A més, enguany la Fira del Xicotet Format tindrà un al·licient més ja que mantindrà una xicoteta exposició, amb obres i treballs representatius de cadascun dels artistes, en la Casa de Cultura d’Altea. Aquesta mostra es mantindrà i es podrà visitar durant tots els dies que dure la fira.

Inauguració de Balconades i Xicotet Format

Serà aquest pròxim dilluns 24 de juliol quan la Fira del Xicotet Format i Balconades facen la seua posada de llarg, amb la inauguració oficial de tots dos esdeveniments. Recordar que Balconades és una activitat ja tradicional en l’estiu alteà, que converteix els carrers en un museu a l’aire lliure amb pintures i dibuixos que sobre un suport de tela, pengen en les balconades del casc antic.

En total seran 57 Balconades que lluiran entre els carrers Sant Miquel, Santa Bàrbara, Major, Concepció, Salamanca, Portal Vell i Plaça de l’Església, durant els mesos de juliol i agost.

 

Pin It on Pinterest