Select Page

L’ocupació a Altea va estar a prop del 80%, molt per sobre del 62% registrat en el mes de juny de 2016.

Altea va tornar a aconseguir bons registres en matèria turística, després dels resultats obtinguts durant el passat mes de juny, que han superat amb escreix els aconseguits l’any passat. Durant aquest mes de juny l’oficina de turisme va registrar un total de 3040 consultes, de les quals 1045 van correspondre a turisme nacional i 1995 a turisme estranger. En aquest cas, van ser més del doble que en el mateix període en 2016, ja que els turistes espanyols van ser 463 els que van visitar i van demandar informació en la Tourist Info d’Altea i 940 els estrangers.

Em quant a les consultes més repetides per visitants i turistes, la informació local, les rutes senderistes, els serveis i platges d’Altea van ser les consultes més demandades. També van requerir informació als tècnics municipals de turisme, les activitats culturals en la localitat, el turisme rural, les festes i les activitats d’oci.

Una altra dada important és el de l’ocupació, ja que els establiments hotelers a Altea van estar a prop del 80% en el mes de juny, augmentant en quasi 18 punts l’aconseguit un any abans que va ser del 62,5%. Un augment significatiu en un mes com és el de juny, encara fora de temporada.

Per a la regidora de turisme de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado, aquestes dades no fan més que confirmar el bon treball que porta fent el departament des de fa mesos i que s’està confirmant amb aquestes magnifiques xifres. Segons Alvado, “amb aquestes dades es pot comprovar que les xifres són superiors als anys anteriors, la qual cosa demostra que estem treballant pel bon camí”. A més la responsable en matèria turística en el consistori alteà recordava que “cada any augmenta el nombre de persones que ens visiten en els mesos de baixa temporalitat, com en este juny. Per açò és una fantàstica notícia perquè allarga la temporada alta i ens ajuda a desestacionalizar el turisme”.

En quant a l’ocupació, Anna Alvado valorava molt positivament aquesta dada facilitada pels propis establiments hotelers de la localitat, “es tracta d’una xifra extraordinària, tractant-se del mes de juny, i que s’ha produït gràcies a que la majoria d’establiments hotelers d’Altea han augmentat la seua ocupació respecte a l’any anterior. Però hem de seguir treballant perquè aquestes xifres no tornen arrere, i cada vegada siguen millors en els mesos de temporada baixa”, va finalitzar l’edil de turisme d’Altea.

Ocupació juny turisme

Pin It on Pinterest