Select Page

Acabat el curs escolar, des de la Regidoria d’Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, s’ha cursat visita als centres escolars públics del municipi per comprovar l’estat de les instal·lacions i poder valorar el manteniment necessari per a cada CEIP (El Blanquinal, Les Rotes, Garganes, Altea la Vella i L’Olla). La regidora d’Educació ha realitzat aquesta ronda acompanyada pels tècnics municipals i els directors i conserges dels centres a fi de valorar-ho conjuntament.

Després de les visites la regidora ha pres nota de les demandes de cada centre escolar i ha afirmat que ”valorarem cadascuna de les necessitats dels centres i acometrem les accions que calguen atenent a criteris de prioritat i urgència”.

Com és habitual, les vacances escolars s’aprofiten per a procedir a obres de reparació i manteniment així com per a millorar les instal·lacions dels diferents centres educatius de la localitat. En este sentit, Vicenta Pérez remarcava l’absolut interès de la regidoria d’Educació en les condicions dels cinc col·legis d’Altea, ”ja que és primordial que l’alumnat i les seues famílies estiguen a gust en un lloc on passaran moltes hores de la seua vida i pensant en això, hem de procedir amb totes les actuacions i millores que puguem acometre”‘.

Pin It on Pinterest