Select Page

La plaça de la Cantereria acollirà tots els dimarts, des del 18 de juliol fins al 22 d’agost, este cicle de cinema d’estiu destinat a un públic familiar

Des de la Regidoria de Normalització Lingüística i Educació, encapçalada per Vicenta Pérez, es presenta la segona edició del cicle de cinema en valencià Bellaguarda de Cine. Esta nova edició ve precedida per la bona acollida que la iniciativa va tenir l’any passat. La plaça de la Cantereria d’Altea es convertirà en sala de cinema d’estiu tots els dimarts a partir del 18 de juliol, i fins el 22 d’agost, a partir de les 21.30 hores, per oferir una variada programació cinematogràfica destinada a un públic familiar i infantil que enguany s’ha ampliat amb dos sessions més. L’entrada és lliure i gratuïta.

La programació del cicle està composada per les següents pel·lícules:

–         18 de juliol: Vaiana

–         25 de juliol: Hotel Transylvania 2

–         1 d’agost: Les Aventures dels Cinc

–         8 d’agost: Malsons

–         15 d’agost: Animals Fantàstics

–         22 d’agost: Caçafantasmes

La regidora ha manifestat que ‘’esta iniciativa és un bon recurs per apropar als més menuts la nostra llengua de forma lúdica i divertida a través del cinema’’. A més, ha destacat ‘’un altre dels atractius és el bell i emblemàtic entorn de la plaça de la Cantereria quan comença a caure el sol, un indret privilegiat de la nostra localitat que, a més, posem en valor amb activitats com aquesta’’.

Vicenta Pérez espera repetir l’èxit de convocatòria de l’any passat i per això ha convidat als xiquets i xiquetes d’Altea i les seues famílies a participar d’esta activitat i gaudir del cinema a l’aire lliure. Des de la Regidoria es disposen les cadires per a tot el públic, ‘’a més, -ha afegit Pérez-, els assistents poden gaudir del cinema a la fresca a la vegada que sopar com als tradicionals cinemes d’estiu’’.

Pin It on Pinterest