Select Page

La regidora de Turisme, Anna Alvado, en representació de l’Ajuntament d’Altea, va acudir dilluns passat, 20 de juny, a l’acte de recollida de les 5 banderes Qualitur atorgades al litoral alteà, que va tenir lloc en el municipi de Cullera.

La bandera Qualitur reconeix el treball diari realitzat pels ajuntaments perquè la costa de la Comunitat Valenciana siga sinònim d’excel·lència turística, integrant els conceptes de qualitat, medi ambient i accessibilitat.

Anna Alvado es mostrava molt satisfeta d’aquestes 5 banderes Qualitur concedides a la nostra localitat per l’Agència Valenciana de Turisme, pels serveis i la qualitat mediambiental i de l’aigua de les nostres platges. L’edil agraïa aquest reconeixement i valorava que es treballe conjuntament des de totes les administracions públiques perquè el nostre litoral siga sinònim d’excel·lència turística. Així mateix, Alvado també feia referència a la labor del sector empresarial que realitza les seues activitats a la badia convidant-los a ‘’ser respectuosos amb l’entorn’’.

La directora general de Turisme, Raquel Huete, va presidir el lliurament de banderes “Qualitur” a 174 platges de 35 municipis de la Comunitat Valenciana. La directora general feia referència a l’aposta per la col·laboració entre administracions i sector per a consolidar a la Comunitat com la millor destinació de platja del Mediterrani.

 

 

Banderes Qualitur 2017

A través de la Bandera Qualitur, l’Agència Valenciana de Turisme vol transmetre als turistes i usuaris de les platges de la Comunitat la neteja de les aigües i les arenes, així com els serveis higiènics i zones d’esplai i oci que incrementen la sensació de confort de l’usuari. Amb aquest reconeixement es fomenten també les mesures de protecció ambiental dutes a terme al litoral que contribueixen a conservar un dels nostres principals recursos turístics.

Cal assenyalar que han sigut 174 les platges reconegudes amb les banderes Qualitur que certifiquen la qualitat dels seus equipaments, la qualitat mediambiental i l’accessibilitat de les platges. Aquest acte ha reconegut a 11 municipis d’Alacant, 10 de Castelló i 15 de València.

La Comunitat es posiciona així com destinació de platges d’excel·lència, ja que és la primera autonomia espanyola per nombre de municipis costaners que disposen de certificats (35 municipis costaners).

La Bandera Qualitur és el millor reconeixement al treball diari que es realitza des dels diferents consistoris perquè el litoral valencià siga sinònim d’excel·lència turística entesa com la integració de tres conceptes: qualitat, medi ambient i accessibilitat.

D’aquesta manera, el 58% de les platges i cales del litoral valencià compten amb un certificat que posa de manifest el seu compromís per l’excel·lència com a element de diferenciació i garantia.

Pin It on Pinterest