Select Page

El 14 de juny de 1917 naixia Baptista Pascual Bou, “Batiste la Foia”. El passat dimecres aquest alteà il·lustre complia 100 anys a la seua casa de Bellaguarda, envoltat de la seua gran família: les seues 2 filles, 5 nets i 3 besnéts. Així mateix, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, en representació de la Corporació Municipal, va voler visitar-lo per felicitar-lo de primera mà i fer-li entrega d’un gravat del poble d’Altea, ‘’com a present pels 100 anys de vida celebrats com a veí del nostre poble’’.

L’alcalde va tenir l’oportunitat de conversar amb aquest ‘’alteà exemplar’’, en un dia tan especial, i conèixer més a prop la seua centenària vida, juntament amb la seua esposa Pepica “la Rejola” de 93 anys, amb la qual celebra també els seus  71 anys de casats. Una vida plena, la de Baptista, en la qual destaca ‘’la sort i privilegi d’arribar a aquesta celebració molt feliç’’, com ell mateix manifestava.

L’alcalde tenia paraules d’agraïment a tota la família de Baptista Pascual ‘’per deixar-nos compartir una estona de la seua celebració. Ha sigut un goig per a mi poder conversar amb Baptista i tenir l’oportunitat de felicitar-lo de primera mà pels 100 anys de vida celebrats com a veí del nostre poble, per això ha sigut un honor fer-li present el meu reconeixement i agraïment com alteà exemplar’’.

Pin It on Pinterest