Select Page

Esta actuació ha permès endreçar la prolongació del carrer Regata, gràcies a l’àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament d’Altea i a la PDM i al Departament de Salut i al seu equip directiu.

Verónica López, regidora de Sanitat, acompanyada per Olga Wodak, directora d’Atenció Primària d’Infermeria del Departament de Salut de la Marina Baixa, ha visitat les obres d’empisat que l’Ajuntament d’Altea està realitzant a la prolongació del carrer Regata, a la part posterior del Centre de Salut d’Altea.

Com ha explicat la regidora, ‘’esta zona, que pertany al Departament de Salut, no estava pavimentada, es trobava coberta de graveta, i s’havia convertit en un focus de deposicions de gossos i gats i mals olors. Hem portat a terme esta millora responent a les demandes dels veïns de la zona’’. ‘’Amb esta actuació donem solució a un problema de salubritat que afectava no solament als veïns de l’edifici del costat, sinó que, a més, era un inconvenient generalitzat d’higiene i salut pública’’. Verónica López agraïa la paciència dels veïns durant tants anys i l’esforç que han fet amb les seues demandes perquè esta obra fora una realitat.

La regidora ha explicat que esta actuació ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre administracions. ‘’Esta actuació demostra que quan hi ha dos administracions bolcades en el servei públic els projectes tiren endavant, sols ha fet falta la disposició i l’acord perquè una administració aportara els materials i l’altra la mà d’obra i, d’esta forma, estalviar-nos els costos i resoldre problemes de forma més eficaç. Açò no seria hui una realitat sense el compromís ferm de l’àrea d’Infraestructures i l’Empresa Pública (PDM)’’.

Finalment, Olga Wodak agraïa la col·laboració entre l’Ajuntament d’Altea i el Departament de Salut de la Marina Baixa, al que pertany el Centre de Salut d’Altea. ‘’Vull agrair l’ajuda prestada per millorar l’accés al Centre de Salut i dignificar les instal·lacions endreçant esta zona exterior’’.

 

Pin It on Pinterest