Select Page

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha presentat l’activitat ‘’Nit a la Biblioteca’’, una nova iniciativa que s’emmarca en la programació d’actes que s’organitzen des de la Casa de Cultura.

‘’Nit a la Biblioteca’’ tindrà lloc la nit del 23 de juny, Nit de Sant Joan, i està dirigida a xiquets i xiquetes de 1r i 2n de Primària. El regidor ha explicat les característiques de l’activitat que consistirà en que els menuts arribaran a les 21 hores a la biblioteca i passaran allí la nit, fins a les 9.00 hores del mati de dissabte. A més, els  xiquets i xiquetes soparan i desdejunaran a la Casa de Cultura. Els participants hauran de portar una llanterna, un sac de dormir, pijama i necesser (raspall de dents, tovallola xicoteta, etc).

L’activitat comptarà amb dos monitores que organitzaran diferents jocs i propostes lúdiques, com ara contacontes i es projectarà una pel·lícula, entre d’altres.

Com assenyalava el regidor, ‘’és una iniciativa que ha tingut molt d’èxit a altres biblioteques i l’hem volgut traslladar a Altea perquè és una proposta molt divertida i original. Estem segurs que serà una nit molt entretinguda que tots els participants podran recordar’’.

L’activitat és gratuïta i la inscripció està oberta, i atès que les places són limitades es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció.

Més informació i inscripcions: Biblioteca Municipal Altea, tel. 96 584 28 53

Pin It on Pinterest