Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, han participat a les XIV Jornades d’Enginyeria de Costes i Ports. Concretament, a la sessió tècnica que va tindre lloc el passat dia 25 de maig a la platja de l’Espigó d’Altea.

Encapçalava la comitiva de les jornades la Cap del Servei Provincial de Costes, Rosa de los Ríos, que va ser rebuda per l’alcalde i la regidora. Van assistir també a esta sessió de treball tècnics de tot l’estat interessats en conèixer les actuacions de rehabilitació realitzades a la nostra façana litoral.

Com explicava l’alcalde ‘’els hem rebut i acompanyat durant la visita a la platja de l’Espigó. Una vegada més, hem explicat que el projecte està incomplet i que necessitem la regeneració de la platja en la zona de l’actual aparcament’’. Jaume Llinares es mostrava molt satisfet que una de les sessions tècniques de les jornades es celebrara a Altea: ‘’estes jornades són de caràcter tècnic i suposen un punt d’encontre per al intercanvi d’idees i experiències. A més, la platja de l’Espigó ha tingut protagonisme dins d’este encontre de professionals com a exemple de treball ben realitzat’’.

Del 24 al 25 maig s’han realitzat a Alacant les Jornades Espanyoles d’Enginyeria de Costes i Ports, unes trobades biennals, de caràcter científic i tècnic, que reuneixen els millors experts nacionals i internacionals del sector, tant de les universitats com de les administracions i empreses. En aquestes sessions s’aborden, a través de ponències i sessions pràctiques, qüestions relacionades amb les infraestructures portuàries i amb la gestió i protecció del litoral.

 

Pin It on Pinterest