Select Page

L’empresa alteana Bolo & Baldomero Sport ha organitzat per als mesos d’estiu, de juny a setembre, un campus multidisciplinar d’esports. Francisco Bolo, gerent de l’empresa, va presentar la iniciativa acompanyat per l’edil de Joventut i Esports, Pere Barber. El Campus Esportiu tindrà dues dates, la primera del 26 de juny fins al 28 de juliol, i la segona des del 31 de juliol fins a l’1 de setembre. El campus està destinat per a xiquets i joves des dels 3 anys fins als 16 anys. L’horari de l’activitat serà de matins des de les 9.00 fins a les 14.00 hores, de dilluns a divendres.

El campus compta amb monitors i entrenadors especialitzats en diferents modalitats esportives, des de futbol, handbol, bàsquet, voleibol i natació. A més de la pràctica esportiva, durant el temps del campus estan programades excursions a punts d’interès paisatgístic, cultural o d’oci de la comarca de la Marina Baixa, com excursions al Penyal d’Ifac, Les Fonts de l’Algar, Mundomar, el Castell de Guadalest, i activitats nàutiques, festes de l’aigua i visita al rocòdrom.

També ofereix serveis complementaris als pares que precisen deixar als seus fills abans de l’horari del campus, de 8.00 a 9.00 hores del matí, i servei de menjador de 14.00 a 15.30 hores.

L’edil d’Esports, Pere Barber, va agrair l’esforç de l’empresa alteana, Bolo i Baldomero, i va animar als xiquets i xiquetes a participar en aquest campus “que cada any té més acceptació”.

Sara Soler, coordinadora de l’activitat, va oferir més dades sobre les activitats que es realitzaran, “és la tercera edició i és un campus que busca fomentar l’esport i les activitats físiques en els joves durant l’època estival, a més d’esports s’organitzaran nombroses activitats i enguany ha augmentat l’oferta d’excursions”. L’objectiu del campus, va destacar Soler, ‘’és oferir als xiquets el coneixement en diferents esports perquè després, coneixent tots ells, trien el que mes els agrade”.

Francisco Bolo va agrair la col·laboració de l’Ajuntament i de Caixaltea per la confiança dipositada en l’empresa Bolo & Baldomero Sport per a organitzar, un any més, el Campus d’Esports d’estiu.

El període de matriculació ja està obert, i els pares poden inscriure als seus fills en l’Oficina d’Esports, situada en el Centre Cultural Juvenil o telefonant a l’empresa organitzadora al 669 859 508. Les tarifes del campus depenen del temps d’estada, un mes 175 euros, una quinzena 110, i una setmana 70 euros, els serveis complementaris, com el servei de menjador, i l’escola de matí es paguen a part, així com les excursions.

 

 

Pin It on Pinterest