Select Page

La regidora de Turisme, Anna Alvado, ha rebut a la Casa de Cultura a un grup de 110 jubilats provinents de Mislata (València) i pertanyents a 7 associacions de persones majors, que han passat uns dies de vacances al nostre poble. Per part de la Regidoria de Turisme se’ls han proporcionat 3 guies turístics perquè els acompanyaren en la seua visita a les zones més emblemàtiques d’Altea.  

‘’Ens va agradar aquesta activitat que ens va proposar l’Ajuntament de Mislata, ja que forma part de la seua estratègia per a impulsar la participació social, el voluntariat i la integració comunitària de les persones majors. Ens van demanar la nostra col·laboració i evidentment no vam dubtar a oferir-li-la’’, informava Alvado.

 
Finalment, la regidora destacava el suport de l’Ajuntament d’Altea a un turisme accessible i inclusiu: ‘’ens agradaria que es coneguera a Altea, a més de per la seua cultura, patrimoni i gastronomia, per ser una ciutat hospitalària i amable’’.

Pin It on Pinterest