Select Page

El Centre Social de la Tercera Edat ha inaugurat una pista de petanca sufragada per l’empresa Sun Cars, una instal·lació que es suma a l’oferta lúdica del centre. La regidora de Comerç, Anna Alvado, ha comentat que ”l’empresa Sun Cars va mostrar el seu interès a invertir en algun projecte beneficiós per a la comunitat, a canvi de donar-se a conèixer, i es va implicar perquè es fera realitat”. La regidora ha agraït la col·laboració de Sun Cars que ”amb este gest tan solidari ha afavorit als usuaris del Centre Social d’Altea i s’amplia l’oferta de serveis d’este espai”.

Durant la inauguració, Alvado també ha llegit unes paraules de part de la regidora de Benestar Social, Verónica López, on agraïa a Sun Cars ”la col·laboració per fer possible aquest projecte i a la Junta de l’Associació de la 3ª Edat pel treball que realitzen durant tot l’any”. López afegia que ”des de la seua regidoria s’aposta per un envelliment actiu i esta és una mostra més per aconseguir-ho”.

La propietària de Sun Cars, Marina Markushina, es mostrava molt satisfeta per haver patrocinat en aquest projecte i ”més al veure amb la rapidesa que els usuaris l’han estrenada”.

Finalment, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, que també ha assistit a l’acte d’inauguració, ha dedicat unes paraules d’agraïment cap a l’empresa col·laboradora, Sun Cars, al temps que desitjava a les persones usuàries de la pista que gaudiren d’ella i dels beneficis que els jocs a l’aire lliure aporten al benestar de les persones.

 

Pin It on Pinterest