Select Page

El regidor d’Infraestructures, Roque Ferrer, ha entregat una clau d’estos contenidors a cada negoci de la zona, que podran fer ús d’ella per dipositar els residus amb les borses que utilitzen de major volum a través de la porta frontal habilitada. Esta porta, de més grandària, s’ha habilitat als contenidors tant de cartró, vidre, envasos o resta de residus. Respecte dels usuaris domèstics, poden dipositar els seus residus per la bústia ordinària als diferents contenidors selectius i d’esta manera, entre tots, facilitar la contribució a la separació en origen dels residus amb la finalitat de reduir a la mínima expressió els materials destinats a l’abocador. ‘’Així aconseguirem una reducció del consum energètic i, en conseqüència, de la petjada de CO2 i gasos contaminants emesos a l’atmosfera, un major respecte pel medi ambient, al temps que, també es contribueix a una millora paisatgística de la zona i es dificulta que es generen males olors o brutícia amb la mala impressió que suposa per al municipi’’, assenyalava Ferrer.

El regidor de l’àrea d’Infraestructures ha volgut recordar que els residus resto, etiquetats com a orgànics, s’hauran de dipositar en els següents horaris:

  • Horari d’hivern: de l’1 d’octubre al 31 de maig, de 18.00 a 24.00 hores.
  • Horari d’estiu: de l’1 de juny al 30 de setembre, de 20.00 a 24.00 hores.

L’horari, per a tot l’any, del dipòsit de vidre als pertinents contenidors verds, serà de 08.00 a 23.00 hores. Mentre que el cartró i els envasos es poden dipositar a qualsevol hora.

Per últim, Roque Ferrer ha volgut destacar que amb esta iniciativa es pretén impulsar la reutilització dels materials, a més de fer que Altea estiga més neta, facilitant als negocis la ja mencionada clau per als contenidors, un fet que tal com destacava el propi edil, ‘’ha tingut una molt bona acollida per part dels establiments’’.

Pin It on Pinterest