Select Page

La regidora de Comerç, Anna Alvado, ha lliurat el diploma i el premi de 200 euros als establiments hostalers guanyadors en la passada ruta de la tapa ”L’Horta de Primavera ”. En aquest cas, el restaurant guanyador de la tapa obligatòria ha recaigut al Racó de Toni i el de la tapa lliure al restaurant El Bodegón de Pepe. Els seus propietaris José Ignacio Sánchez i Javier Hortelano han estat els encarregats de recollir-los. També han assistit a l’acte Vicente Orozco i Pierre Gibert com a representants de HOSPAL, que han col·laborat en la realització de la passada ruta.

La regidora ha valorat el producte ofert per aquests dos restaurants durant la ruta, “és un luxe poder degustar aquesta tapes tan exquisides per tan sols 3 euros. Aquesta és una mostra més de l’espectacular gastronomia amb què comptem a Altea”.

Alvado aprofitava per donar l’enhorabona als 9 ruters premiats en aquesta ruta de la tapa, amb premis de 100 i 50 euros i sopars als restaurants premiats, i es mostrava agraïda per la fantàstica participació que han tingut les dues jornades gastronòmiques celebrades fins ara . L’edil animava a totes les alternes i alteans a seguir participant d’aquestes accions que es realitzen des de la Regidoria.

Els hostalers premiats manifestaven la seva satisfacció, ja que a més dels seus clients habituals, han comprovat que ha estat molta la gent que ha participat d’aquesta jornada, sobretot nombrós públic estranger.

Pin It on Pinterest