Select Page

Dimarts passat, aprofitant la no celebració del mercat ambulant de la roba, a causa de la instal·lació de l’escenari de l’esdeveniment ”Com Sona l’ESO”, la regidora de Mercats i Comerç, Anna Alvado, acompanyada per la regidora d’Agricultura, Beatriu Nomdedeu, va mantenir una reunió amb els venedors dels dos mercats ambulants, el de la roba i el de la fruita i la verdura.

Aquesta trobada s’emmarca dins de la política de participació que porta endavant la regidora de Mercats i Comerç, per tal d’informar periòdicament als venedors de les qüestions que els afecten. Anna Alvado agraïa la nombrosa assistència de comerciants a esta reunió, ”un col·lectiu que sempre respon quan se li convoca”.

Es van tractar diferents temes, pel que fa al mercat de la roba, els assumptes més destacats van ser: la gestió de residus, la ubicació definitiva del mercat i les possibles propostes de millora mentre continuen a la ubicació actual i la realització de la nova ordenança.

La regidora va informar als comerciants que es segueix negociant amb la Conselleria de Ports per al possible canvi d’ubicació, gestions que espera acaben en un temps breu i amb un resultat positiu. No obstant això, a petició dels venedors, es va acordar valorar la possibilitat d’ubicar el mercat a la zona del pàrquing del Camí de l’Algar, en cas de no poder produir-se el trasllat al Port. Pel que fa a la gestió de residus, es va arribar a un acord amb els venedors per evitar que els dipositen a terra, i es duran a terme algunes accions perquè la gestió de residus siga la desitjada.

En referència al mercat de la fruita i verdura, la regidora d’Agricultura va informar als comerciants de les gestions que s’estan realitzant per a la instal·lació de parades ecològiques i es va acordar realitzar en breu una reunió específica sobre aquest tema.

Pin It on Pinterest