Select Page

Este espectacle ha sigut un dels esdeveniments més destacats de les celebracions del 400 aniversari de la Carta de Poblament que enguany commemora Altea.

Altea va gaudir divendres nit d’un espectacle únic en l’estrena de ‘’Frankenstein a la Platja’’, del projecte ‘’Com Sona l’ESO’’, i que ha sigut un dels esdeveniments més destacats en la programació d’actes que l’Ajuntament del municipi ha organitzat per commemorar el 400 aniversari de la seua Carta de Poblament.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, van presidir el concert en el que van participar 1.500 alumnes de secundària i batxillerat de centres públics, d’entre 12 i 17 anys, i els seus professors, provinents de diverses localitats del País Valencià, Catalunya i Balears.

L’aparcament del Camí de l’Algar va acollir a milers d’espectadors que van tindre l’oportunitat de presenciar l’estrena absoluta de l’espectacle ‘’Frankenstein a la Platja’’. L’esdeveniment va ser tot un èxit, l’alcalde d’Altea el qualificava com ‘’impressionant, emocionant i molt gratificant’’. Jaume Llinares va donar l’enhorabona als alumnes participants i als professors que ‘’porten un any treballant per fer possible este concert. Ha sigut un exemple de convivència i civisme i destacaríem que 1.500 joves s’emporten una experiència inoblidable amb Altea com a escenari’’. Llinares feia també menció de la repercussió que per a la localitat ha tingut esta activitat, ‘’no recordem a Altea un concert tan multitudinari, que ha vingut acompanyat d’una ocupació hotelera quasi del 100%’’.

Així mateix, l’alcalde va reconèixer l’esforç de la regidoria d’Educació en especial i de la Policia Local; Protecció Civil; les regidories d’Infraestructures, Seguretat Ciutadana i Cultura, l’Empresa Pública i tots els que han treballat per fer este projecte una realitat.

A més, l’esdeveniment va comptar amb altres destacades assistències con la de Miquel Soler, secretaria autonòmic d’Educació i Investigació; Jaume Fullana, director general de Política Educativa; Verónica López, directora general de Justícia; Salvador Palazón, director general de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva; Encarna Cuenca, presidenta del Consell Escolar Valencià; els diputats Marian Campello i Rafael Briet; alcaldes d’arreu del País Valencià i els regidors de l’equip de govern.

‘’Com Sona l’ESO’’ ha celebrat a Altea la seua majoria d’edat, donat que des de fa 18 anys es celebra esta trobada d’alumnes i professorat de música d’instituts de secundària públics que, al llarg de quatre dies, han estat convivint a la nostra localitat per dur a terme este gran repte musical que han treballat prèviament a les aules de música. ‘’Frankenstein a la Platja’’ és un espectacle teatral que parla de la creació a través de la creativitat, la filosofia, la realitat, la ficció, l’art i, sobretot, la dansa i la música.

Pin It on Pinterest