Select Page

Entre les novetats destaquen les activitats de cuina que es realitzaran a la nova Aula de Cuina Municipal i la ‘’Summer School’’ amb classes 100% en anglès.

Un any més des de la Regidoria d’Educació s’ha posat en marxa l’Escola d’Estiu que s’organitza juntament amb Projectes Educatius per a Altea i Altea la Vella. Vicenta Pérez, la regidora de l’àrea ha presentat esta iniciativa que ‘’ajuda als pares i mares a compatibilitzar de la millor forma el seu treball amb les vacances d’estiu dels xiquets i xiquetes’’. Entre les novetats d’enguany destaquen les activitats de cuina que tindran lloc a la nova Aula de Cuina Municipal, així com el ‘’Summer School’’, l’opció de l’escola d’estiu amb classes 100% en anglès.

Maria Morales, de Projectes Educatius, ha explicat que l’escola s’oferta del 21 de juny al 8 de setembre. Entre les activitats que es portaran a terme destaquen les classes d’anglès, esport, ball, el taller de ciències, animació lectora, piscina, informàtica i tecnologia, estimulació sensorial, cuina i diverses excursions.

L’escola d’Estiu està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys i l’horari serà de 9 a 14 hores. A més, també s’oferta escola matinera, de 8 a 9 hores i opció de menjador de 14 a 15 hores, com ha explicat Vanessa Ferrer de Projectes Educatius. ‘’El preu per a xiquets de 3 anys fins a segon de primària serà de 100 euros, el mes sencer. De tercer a sisè el preu serà de 85 euros al mes. La quinzena i les setmanes són igual per a tots els xiquets, la quinzena té un preu de 55 euros i la setmana de 30 euros’’, informava Ferrer.

Enguany, com a novetat, també s’oferta una escola d’anglès, el ‘’Summer School’’ que s’impartirà a les instal·lacions de l’escola d’adults, amb classes 100% en anglès, per a alumnes de 6 a 12 anys, de primer de primària a sisè. Per a la ‘’Summer School’’ també s’han preparat diverses activitats com vocabulari, tant escrit com oral, esport, ciències, piscina, cuina i diverses excursions i tallers. L’horari serà de 10 a 13 hores i té un preu de 135 euros al mes. A més, hi haurà descomptes pel segon germà, així el preu per dos germans serà de 100 euros cadascun. Els grups de la ‘’Summer School’’ seran reduïts i les classes començaran el 3 de juliol.

Les inscripcions per a l’Escola d’Estiu i la ‘’Summer School’’ es poden formalitzar a les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Altea (OAC) i a l’acadèmia de Projectes Educatius d’Altea, així com telefònicament dirigint-se als números: 646 251 224, 619 021 920 ó 679 019 325

Pin It on Pinterest