Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per la regidora d’Educació, Vicenta Pérez; el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, i professores de música dels IES locals i comarcals, visitava ahir les instal·lacions de l’aparcament del Camí de l’Algar, on tindrà lloc el concert ‘’Com Sona l’ESO’’; així com la Ciutat Esportiva on els joves acamparan i conviuran durant quatre dies.

Un gran escenari instal·lat en la zona de l’aparcament del Camí de l’Algar acollirà als 1.500 alumnes de secundària i batxillerat, d’entre 12 i 17 anys, i als seus professors, provinents de diverses localitats del País Valencià, Catalunya i Balears que el divendres, a les 22 hores, oferiran un gran concert conjunt en l’estrena absoluta de l’obra ‘’Frankenstein a la platja’’. Com ha explicat la professora Paqui Cano, serà ‘’un espectacle teatral que parlarà de la creació a través de la creativitat, la filosofia, la realitat, la ficció, l’art i, sobretot, la dansa i la música’’. ‘’Com Sona l’ESO’’ és una trobada d’alumnes i professorat de música d’instituts de secundària públics que, al llarg de quatre dies, conviuran a la nostra localitat per dur a terme un gran repte musical que han treballat prèviament a les aules de música.

Previ al concert s’ha organitzat l’activitat ‘’Ballem Altea’’, que tindrà lloc hui dimecres, a partir de les 20 h, al Passeig Sant Pere, al costat de l’auditori. Així mateix, el divendres pel matí, d’11 a 13 hores, també es celebraran concerts a les places del La Pau, Convent, Ajuntament i a la platja de l’Espigó. Vicenta Pérez animava els joves d’Altea a participar d’estes activitats que s’han organitzat: ‘’serà una experiència única i espectacular que tindrà lloc a la nostra localitat i per això ningú s’ho pot perdre i des d’ací convidem a tot el poble d’Altea, xiquets, joves i públic en general, a gaudir del que serà un dels esdeveniments culturals i educatius més destacats d’este any tan especial per al nostre poble’’.

Jaume Llinares es mostrava molt satisfet pel resultat de l’activitat ‘’que ja s’endevina per la magnitud del muntatge’’. Segons l’alcalde ‘’esta serà una de les activitats més destacades de les celebracions amb motiu del 400 aniversari del nostre poble’’. ‘’Altea serà l’amfitriona de totes les localitats que compartim la mateixa llengua, i estem segurs que l’esforç valdrà la pena per la repercussió que tindrà per al nostre poble amb l’assistència de milers de persones entre alumnes, pares i familiars que vindran a gaudir d’Altea’’, afirmava l’alcalde

Finalment, Jaume Llinares agraïa l’esforç de totes les persones involucrades en este esdeveniment i animava a alteans i alteanes a gaudir de ‘’Com Sona l’ESO’’, ‘’un projecte que fomenta l’aprenentatge i valors com la convivència, i és un orgull que es celebre a Altea en l’any del nostre 400 aniversari’’.

Més informació: http://www.comsonaleso.com/

Vídeo promocional Altea 2017

Pin It on Pinterest