Select Page

1.500 alumnes de secundària i batxillerat oferiran un gran concert conjunt en l’estrena absoluta de l’obra ‘’Frankenstein a la platja’’.

Altea commemora enguany una efemèride molt especial, el 4t Centenari de la seua Carta de Poblament, i són molts els actes que s’han organitzat per celebrar esta data. Entre ells destaca un esdeveniment ‘’molt sonat’’: ‘’Com Sona l’ESO’’, una trobada anual d’alumnat i professorat de música de secundària i batxillerat que el pròxim divendres, 12 de maig, oferiran un gran concert conjunt amb 1.500 persones cantant, ballant i tocant. Una experiència única i espectacular, una aposta de l’escola pública per a l’escola pública que enguany tindrà lloc a Altea.

‘’Des de la Regidoria d’Educació volem que tots els joves d’Altea formen part d’este esdeveniment tan especial’’, assenyalava la regidora, Vicenta Pérez, per això els convidem a gaudir d’esta experiència artística i a participar de les activitats paral·leles que s’han organitzat amb motiu de ‘’Com Sona l’ESO’’, com ara ‘’Ballem Altea’’, que tindrà lloc el dimecres, 10 de maig, a partir de les 20 h al Passeig Sant Pere, al costat de l’auditori.

 El divendres, 12 de maig, a les 22 hores, a l’aparcament del mercadet, serà el torn de gaudir de l’acte central de ‘’Com Sona l’ESO’’ amb l’estrena absoluta de l’obra ‘’Frankenstein a la platja’’, un espectacle teatral creat per a l’ocasió a partir de mil referències, on es parlarà de creativitat, filosofia, realitat, ficció, art i, sobretot, de dansa i música i que enguany compleix la majoria d’edat amb la seua divuitena edició.

Per a Vicenta Pérez ‘’Com Sona l’ESO’’ suposa l’activitat idònia que completa esta primavera musical que estem gaudint a Altea. A més, la regidora ha qualificat esta proposta de l’escola pública com ‘’una experiència única i espectacular que tindrà lloc a la nostra localitat i per això ningú s’ho pot perdre i des d’ací convidem a tot el poble d’Altea, xiquets, joves i públic en general, a gaudir del que serà un dels esdeveniments culturals i educatius més destacats d’este any tan especial per al nostre poble’’.

 

 

Més informació: http://www.comsonaleso.com/

Pin It on Pinterest