Select Page

Imma Orozco ha explicat que “si bé és cert que el fet que el 10 d’abril finalitzara aquesta suspensió implica la vigència del PGOU del 82 en els àmbits afectats, també ho és que cap dels plans parcials afectats fins ara per això podrà executar-se sense més, ja que es troben pendents de la seua pròpia tramitació. Aquest és el cas, per exemple, de plans com Carbonera o Pontet”.

“D’altres, com Montahut, porten la seua tramitació de manera independent a la revisió del Pla General, gràcies a l’impuls donat per aquest equip de govern per solucionar una situació d’alegalitat després d’anys d’anades i vingudes del PP que no van fer més que complicar la seua tramitació”, ha explicat l’edil. Davant l’acusació d’ocultisme per part del portaveu popular, per a Imma Orozco ”el que produeix veritable vergonya és l’alarmisme amb què pretén tractar aquesta qüestió, no només demostrant una vegada més la seua absoluta manca de lleialtat institucional, sinó també els seus pocs escrúpols a l’hora de manipular i falsejar la informació”.

La titular d’Urbanisme ha afirmat que ”pel que fa als treballs de revisió del Pla General, no existeix paràlisi, com apunta el PP, sinó un treball exhaustiu per part de tècnics i polítics després de realitzar els processos participatius i rebre més de 400 al·legacions a la proposta presentada per PP i Cipal”.

”Mostra de les mancances d’aquesta proposta és que el mateix PP està donant ara solucions diferents -en premsa, això sí- a les solucions que va presentar davant Conselleria quan governava. Encara que la veritat, apunta la regidora, és que això pot tenir més a veure amb la seua tornada definitiva al populisme que amb el seu interès per millorar la proposta”.

”Des d’Urbanisme estem treballant no només en la important tasca de revisar el Pla General sinó també en altres qüestions que el PP no va tenir a bé solucionar com la tramitació de l’esmentat Montahut; la modificació del PGOU per a l’ampliació del cementiri municipal, que van deixar sabent en una situació crítica per falta d’espai per a enterraments; o les imprescindibles connexions viàries d’accés tant des del sud com des d’Altea la Vella”.

Finalment, Orozco ha insistit que els efectes de la fi d’aquesta suspensió seran del tot assumibles ja que, en la majoria dels casos, depenen d’altres factors com la tramitació urbanística o normatives sectorials.

Pin It on Pinterest