Select Page

Altea es convertirà este cap de setmana en la Capital del Reprise Slot, l’esdeveniment més important de tots els que s’organitzen de carreres de cotxes a escala. Del 29 al 30 d’abril la nostra localitat acollirà la primera de les proves del VIII Open Vila d’Altea i Campionat de la Comunitat Valenciana del Ral·li-Slot 2017.

Més d’un centenar de pilots provinents de tota la Comunitat Valenciana i altres com Madrid o Catalunya, participaran d’este esdeveniment que han presentat el regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, acompanyat pel president del Club Reprise Slot Altea, Emilio Martinez i per Vicent Sanz.

El campionat, que es celebrarà a la seu social del Club Reprise Slot Altea situada al Passatge Constitució, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, Evotec Slot Racing Shop, Garden Deco Altea Hills, 3D Slot, El Chiringuito i Slot 49.

Pin It on Pinterest