Select Page

La Policia Local d’Altea ha incorporat dos nous vehicles a la seua flota mòbil composada per 5 cotxes i 6 motocicletes. L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll, han fet entrega dels dos vehicles al cap de la Policia Local d’Altea, Herminio Navarro.

Com ha explicat el regidor, ‘’els vehicles s’han adquirit a manera de rènting, com tots els que composen la flota de la Policia Local d’Altea’’. ‘’Estos nous tot terreny urbans substitueixen a altres dos que era necessari retirar. Compten amb 130 cavalls, una potència important per accedir a zones com la serra d’Altea’’. Amb esta nova adquisició també es guanya en comoditat per als agents, ‘’són vehicles amb un interior més ample que facilitarà el patrullatge dels mateixos’’.

Per la seua banda, el cap de la Policia ha assenyalat que els dos automòbils disposen de l’última tecnologia de lluminosos, sirenes i un atenuador que minimitza el soroll, ajustant-se a la nova normativa per tal de causar les mínimes molèsties possibles durant la nit. En quant a comunicacions els vehicles estan dotats també de l’última tecnologia en comunicacions com el sistema TETRA connectat en la xarxa COMDES de comunicacions mòbils digitals d’emergències i seguretat de la Generalitat Valenciana. Herminio Navarro ha informat que, ‘’a més dels vehicles, els equips personals dels policies locals també compten amb un GPS incorporat per facilitar les comunicacions’’.

Per al pròxim canvi de rènting està previst incorporar una pantalla de seguretat, a mode de barrera, que actualment no tenen els vehicles, amb l’objectiu d’augmentar la seguretat dels agents.

Pin It on Pinterest