Select Page
  • Els escolars d’Altea pasten durant estos dies la seua pròpia mona als col·legis

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, ha anunciat les activitats i jocs tradicionals per als dies de Pasqua que tindran lloc a Villa Gadea el diumenge, dilluns i dimarts (16, 17 i 18 d’abril) de 17 a 20 hores. A més, durant els tres dies les activitats estaran amenitzades amb dolçaina i tabalet.

Mitjançant esta iniciativa de la Regidoria d’Educació es pretén que, a més de divertir-se, els més menuts coneguen els jocs tradicionals als que s’ha jugat sempre en la nostra localitat durant els dies de Pasqua. Vicenta Pérez ha recordat l’èxit de participació que estes activitats van tenir l’any passat, reunint a un nombrós grup de xiquets i xiquetes a Villa Gadea.

Per al diumenge dia 16 d’abril s’han previst carreres de sacs, jugar a la corda, la trompa, el paracaigudes i manualitats per aprendre a fer una cistella de Pasqua. El dilluns dia 17 d’abril es jugarà al canut, al 7 i mig, les caniques, al mocador i la ferradura. Finalment, el dimarts dia 18 d’abril els més menuts gaudiran amb el joc de les cadires i jocs de punteria, la cullera, la petanca i troba el cacau.

Vicenta Pérez ha animat als xiquets i xiquetes d’Altea a participar en estos jocs i activitats. Segons Pérez, ‘’la  diversió dels xiquets és part també de la seua educació i eixe és l’objectiu d’esta iniciativa que barreja joc i aprenentatge’’.

La regidora ha informat també que des de la regidoria de Festes s’habilitaran taules i cadires a Villa Gadea per a tots els assistents els tres dies de Pasqua i el dilluns de Sant Vicent.
Els escolars d’Altea pasten durant estos dies la seua pròpia mona als col·legis

En relació amb la celebració de la Pasqua, Vicenta Pérez, ha informat que al llarg d’esta setmana els alumnes d’infantil i primària dels col·legis d’Altea estan pastant la seua pròpia mona als centres escolars. ‘’Enguany hem proposat novament als CEIP d’Altea portar a terme esta activitat perquè els xiquets i xiquetes d’Altea tinguen l’oportunitat de pastar la seua pròpia mona de Pasqua, un dels dolços més característics d’Altea, amb l’objectiu de donar-li valor als costums propis de la nostra cuina local’’.

Pin It on Pinterest