Select Page

La Regidoria d’Esports i Joventut ha presentat una nova edició, la que fa la número 13, ó, 12 més 1, del popular Motobus, que enguany eixirà al Circuit de Cataluya, a Barcelona, ​​els dies 10 i 11 de juny.

En la presentació, el regidor d’Esports, Pere Barber, i el coordinador del Motobus, el popular locutor de Ràdio Altea, Paco Cabrera, van presentar les novetats de la present edició. El preu serà de 230 euros, i inclou l’entrada al circuit a la tribuna G, stadium, a més d’un autobús de cinc estrelles i allotjament, la nit de dissabte, a l’Hotel Verdi, al centre de Sabadell, a pocs quilòmetres del Circuit, i de la ciutat de Barcelona. A més, tots els inscrits rebran com a regal una samarreta commemorativa.

Pere Barber ha explicat que tot i la pujada del cost de les entrades, s’ha aconseguit el millor preu per a una activitat tan apreciada pels aficionats al motociclisme a Altea. Barber va agrair la col·laboració de les empreses col·laboradores: Adrenalin Sport, Digitart, i de Ràdio Altea, “que fan possible, un any més, el Motobus als molts aficionats d’Altea i que tindran l’oportunitat de viure l’emoció d’una gran carrera del mundial de GP”.

Per la seua banda, Paco Cabrera, coordinador i fundador del Motobus, ha explicat els detalls del viatge, amb hotel de quatre estrelles al centre de Sabadell, i es manté l’excursió nocturna al Port Olímpic, on, com és habitual, qui ho desitge podrà assistir a un sopar en un dels restaurants de la zona. L’autobús viatja la nit de divendres, i arriba al matí a l’hotel de Sabadell, aquest dia, es poden seguir els entrenaments al Circuit, o tenir el matí lliure per realitzar alguna excursió per la ciutat de Barcelona.

Diumenge a primera hora es va al Circuit per presenciar totes les carreres, des de les 10 hores fins a la de moto GP, a les 14 hores. Acabades les carreres es torna directament cap Altea. Cabrera va recordar que el primer Motobus es va fer “per donar suport al pilot alteà Batiste Borja”, i va continuar posteriorment, i fins i tot va organitzar un viatge internacional a Brno, a la República Txeca. Durant un temps va deixar d’organitzar-se fins que l’any passat, a petició de nombrosos aficionats de la localitat, es va tornar a reprendre, omplint-les places del Motobus. En el pla esportiu Cabrera ha destacat que la cursa del Circuit de Catalunya es celebre “al mig de la temporada”, amb l’al·licient d’un nou pilot Maverick Viñales, que ha guanyat la primera cursa, i la rivalitat de pilots com el popular “Doctor “, Valentino Rossi, o l’actual campió Marc Marquez, o el sempre lluitador Jorge Lorenzo. “Sens dubte hi ha al·licients per anar a Barcelona al mundial de GP”.

Les places són limitades (50 places) i els interessats tenen de termini per inscriure’s fins al 15 de maig. Els menors d’edat han de viatjar acompanyats per un familiar. Les inscripcions es poden formalitzar a l’Oficina d’Esports, al Centre Cultural Juvenil, o trucant al 96. 584.13.34

Pin It on Pinterest