Select Page

Divendres passat s’inaugurava la nova Aula de Cuina Municipal, posada en marxa per la regidoria d’Educació. Es troba situada en l’edifici de l’Escola d’Adults, i al llarg d’esta setmana, tal com informava l’edil de l’àrea, Vicenta Pérez, continuarà tenint un protagonisme especial ja que l’alumnat de sisé dels diferents col·legis alteans passarà per estes instal·lacions per aprendre com es cuina un dels plats més populars com és la pizza. Els alumnes cuinaran de la mà del xef Rubén López Calvo, qui va ser l’encarregat de preparar el menú degustació en la inauguració d’estes instal·lacions.

La pròpia regidora d’Educació afirmava que ‘’és tot un luxe poder comptar amb este aula en el nostre municipi perquè, a més de tot el que pot aportar, prestarà un servici didàctic, motiu pel qual s’ha invitat a tots els centres educatius, concretament als cursos de sisé, a participar i fer ús de les mateixes’’. A més, una vegada de preparar-se el menjar, els xiquets i xiquetes també hauran de netejar els utensilis de cuina, ‘’per entendre la importància de deixar les coses com els agrada trobar-les, incidint així en els bons hàbits a la cuina’’. 

Ahir van ser els alumnes del col·legi Les Rotes els que van visitar l’aula de cuina; hui els protagonistes seran els xiquets i xiquetes de Garganes i el col·legi d’Altea de la Vella; el dijous passaran per la cuina municipal l’alumnat de El Blanquinal i TAPIS i el divendres Garganes i El Blanquinal seran els que facen ús de les instal·lacions.

Vicenta Pérez es mostrava molt satisfeta tant de la posada en marxa d’esta nova aula com que els col·legis alteans puguen visitar-la i fer ús d’ella, a més recordava que està oberta la bossa per a presentar projectes culinaris per als interessats en oferir cursos, les bases de la qual es poden consultar en la web municipal www.altea.es

Pin It on Pinterest