Select Page

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, juntament amb la responsable de Comunicació de Palau Altea, Isabel Martínez, han presentat la nova programació de Palau per als mesos d’abril a juny de 2017. Els mesos de primavera arriben carregats de grans novetats a Palau Altea. D’una banda, espectacles familiars de gran qualitat com el musical “Charlie en la Fábrica de Chocolate” i “Pinoxxio”. Aquest últim és un espectacle d’Ananda Danza guanyador de 7 Premis MAX, en el qual tant els més xicotets com els grans gaudiran de la màgia del clàssic conte de Collodi.

D’altra banda, el teatre entra amb força en aquesta programació amb grans produccions com “El Padre”, amb Héctor Alterio; “Reina Juana” amb Concha Velasco o “El Sopar dels idiotes”, el divertit clàssic de Francis Veber, aquesta vegada en una versió 100% valenciana.

En el pla musical cal destacar la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, i la presentació del primer treball discogràfic de l’alteà Pepe Zaragoza: “La Plaça dels Somnis”.

Finalment, la gran novetat d’aquest trimestre és el Concurs de Música a l’Escenari de Palau Altea, en el qual 4 grups seleccionats d’entre 30 participants concursaran per fer-se amb el Premi del Jurat o del Públic en aquest cicle de música moderna.

D’una banda, el dissabte 13 de maig, a les 22.30 h actuaran els grups “Karma Police” i “L’Emperador”; el divendres 26 de maig ho faran “Road Volta” i “WAW”; i el divendres 9 de juny, ja fora de concurs, serà el torn de “Arthur Caravan” i la respectiva entrega de premis.

Es tracta d’una molt variada programació per a públics de totes les edats que consolida a Palau Altea com un dels centres culturals més dinàmics de la Marina Baixa amb la millor oferta d’espectacles d’arts escèniques, música, entreteniment i cultura de qualitat.

Pin It on Pinterest