Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha presentat l’activitat ”Escola de Pasqua” que organitza ”Projectes Educatius”, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea. Durant la presentació la regidora ha estat acompanyada per Carol Orozco i Vanessa Ferrer de l’empresa organitzadora.

L’objectiu de l’activitat, dirigida a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys, és conciliar la vida laboral i familiar durant les vacances de Setmana Santa. ‘’Des de l’Ajuntament contemplem este tipus d’activitats perquè sempre són beneficioses per tal que els pares i mares puguen organitzar la seua vida laboral i familiar durant les vacances escolars’’, ha explicat la regidora. L’Escola de Pasqua es durà a terme del 18 al 21 d’abril a les instal·lacions de la FPA (l’Escola d’Adults). Es podrà assistir els quatre dies o dies solts. El preu de l’activitat és de 8 euros al dia i de 30 euros per als quatre dies.
  
Com a novetat enguany s’han dissenyat activitats temàtiques per a cada dia. El dia 18 es realitzaran tallers musicals amb ball, música i cançons de Pasqua. El dia 19 estarà dedicat als jocs tradicionals, a més els xiquets i xiquetes participaran en una gimcana i volaran el catxerulo. La cuina i els menjars típics de Pasqua també tindran el seu protagonisme amb el taller de cuina que es realitzarà el dia 20. Finalment, el dia 21 els més menuts gaudiran d’un dia de Pasqua al camp, com s’ha fet tradicionalment a Altea.

L’horari de la ”l’Escola de Pasqua” serà de 9 a 14 hores. Així mateix, s’ofereix la possibilitat de ”l’aula matinera” que s’inicia a les 8 del matí, amb un cost addicional de 2 euros. La reserva de places es pot fer per telèfon, als números: 619021920 ó 646251224, així com dirigint-se a l’email de Projectes Educatius, projectes_educatius_altea@hotmail.com

Pin It on Pinterest