Select Page

El passat 14 de març la regidora de Comerç i Turisme, Anna Alvado, va mantenir una reunió amb el sector nàutic alteà, per tal, entre altres assumptes, de coordinar i posar al servei d’aquest sector totes les infraestructures i mitjans necessaris per a l’adequat desenvolupament i participació en el 1r Saló Internacional d’Activitats Aquàtiques: MEDSEA.

A la reunió de dimarts passat es van tractar diversos temes, entre ells, van destacar la fira MEDSEA que es celebrarà els pròxims 25 i 26 de març a IFA (Alacant). Anna Alvado va explicar que l’Ajuntament d’Altea estaria present a la fira amb un important estand format per 8 empreses nàutiques i el mateix Ajuntament, en total 9 mostradors englobats en 3 mòduls conjunts. En aquest espai les empreses nàutiques tindran l’oportunitat d’exhibir la seua oferta, així com les diverses activitats de les quals disposen, amb l’objectiu d’aconseguir el contacte directe amb el públic i promocionar el nostre entorn natural, sempre, des del respecte i la conservació del medi natural. La regidora va valorar la consciència mediambiental que tenen la majoria d’empreses del sector, ”i això és el que hem de promocionar; Altea com a destí nàutic sostenible i respectuós amb el medi ambient”.

Finalment, la reunió va concloure presentant l’actualització de la pàgina “Altea és Mar”, per part d’Andrés Karp de Dinamic Brain. Es van recollir els suggeriments dels assistents per dinamitzar aquesta pàgina de manera experiencial on, a més de mostrar la variada oferta nàutica que tenim a la nostra badia, es puguen compartir les experiències i sensacions viscudes. En definitiva, que aquesta pàgina siga un aparador de la vida de la nostra badia i ajudar a consolidar a Altea com a destinació nàutic.

La regidora agraïa al sector seva actitud constructiva en aquestes reunions. “L’objectiu d’aquestes reunions és agrupar i donar suport al sector nàutic que tanta importància té en la nostra economia turística. Per aquest motiu es continuaran realitzant amb freqüència. Agrair a totes les persones que assisteixen a aquestes reunions, la seva objectivitat, cordialitat i ganes de col·laborar. Tenint un mateix objectiu, no hi ha res millor que posar-se a treballar “.

Pin It on Pinterest