Select Page

El I Concurs de Música a l’Escenari de Palau Altea ja té els 4 classificats. El dimecres 15 de març es varen fer públics els quatre grups seleccionats per tal de participar al I Concurs de Música a l’Escenari de Palau Altea. 

El jurat, compost per Diego Zaragozí, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Altea; Pere Barber, regidor de Joventut de l’Ajuntament d’Altea; Javier Montiel, músic professional; Ferrán Cortés, ex locutor de Ràdio Altea i Isabel Martínez, responsable de comunicació de Palau Altea, han sigut els encarregats de seleccionar a quatre dels trenta grups que s’han presentat. 

Els elegits han sigut Karma Police (Benidorm), L’Emperador (Canals), Road Volta (Alacant) i Waw (Múrcia). Aquestos grups tindran l’oportunitat de donar-se a conèixer davant del públic de l’Escenari de Palau Altea al mes de maig i competiran per un premi que atorgarà el públic assistent amb les seues votacions (500€) i un premi del jurat (700€). 

Segons Isabel Martínez, responsable de comunicació de Palau Altea i coordinadora del cicle de l’Escenari, “el jurat ho ha tingut molt complicat per l’altíssima participació i el nivell dels grups que s’han presentat”.
 

Pin It on Pinterest