Select Page

La regidoria de Turisme ha presentat la ruta ‘’Camins d’Altea i Alimentació Saludable’’ que tindrà lloc el pròxim diumenge, 26 de març. Esta ruta es vincula a la ruta taronja de ‘’Camins d’Altea’’ per les partides rurals d’Altea, Quintanes i Barranquet, amb la ruta de la tapa l’Horta de Primavera. La nutricionista alteana, Ana Zaragoza, guiarà el recorregut que començarà a la plaça de l’Ajuntament a les 10 hores amb una durada de dos hores. 

Com ha explicat Anna Alvado, la regidora de l’àrea, ‘’hem volgut combinar dos activitats, com són els recorreguts dels Camins d’Altea, amb la ruta gastronòmica L’Horta de Primavera, perquè la nostra horta i el nostre paisatge estan íntimament relacionats amb la gastronomia local, tot açò ho desenvoluparen al llarg del recorregut de la mà d’una experta en alimentació com és la nutricionista Ana Zaragoza’’. La regidora ha convidat a alteans i alteanes a participar d’esta activitat, ‘’on gaudirem del paisatge rural i la seua relació en la gastronomia alteana’’.

Pin It on Pinterest