Select Page
  • El Consell subvenciona a particulars el 35% de les obres en vivendes que tinguen més de 20 anys

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altea posa en coneixement de la ciutadania la convocatòria d’ajudes del Pla Renove Renhata de reforma d’interior d’habitatges que han impulsat les Conselleries d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la d’Habitatge, Obres Publiques i Vertebració del Territori. El pla renove, com ha explicat la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, aborda quatre línies d’actuació, per una banda la substitució de finestres i calderes i, per altra, la reforma de banys i cuines. 

Com ha informat Imma Orozco, l’objectiu d’aquestes ajudes és el de facilitar la renovació de les calderes per altres de major eficiència energètica, i en el cas de les finestres, la subvenció està destinada a la seua rehabilitació tèrmica. Les ajudes estan encaminades a l’adequada conservació de lndependència del pressupost real de les obres que pot ser major. El termini de presentació de sol·licituds és de dos mesos a partir de hui, i tota la informació de les ajudes es pot consultar a través del web: http://www.habitatge.gva.es/

Este Pla, que ha convocat per primera vegada la Generalitat amb una línia específica de tres milions d’euros, preveu subvencions per a la reforma de cuines i banys per adequar-los a les condicions actuals d’habitabilitat en l’habitatge habitual, incloent l’adaptació de les instal·lacions a la normativa vigent. També s’inclouen ajudes per a aquelles persones que vulguen fer més accessible l’habitatge per adaptar-lo a la diversitat funcional.

Imma Orozco ha animat als alteans i alteanes a acollir-se a estes ajudes mitjançant les quals es podran beneficiar d’importants avantatges en la renovació dels habitatges. Per a més informació, els interessats podran acudir a l’OAC de l’Ajuntament d’Altea.  

Pin It on Pinterest